fbpx
Bemutatkozás

Szia! Gábor vagyok

Esküvő és rendezvény fotográfus

A fotózás szenvedélye 2012-ben kezdődött és azóta is fogva tart. Az elmúlt években sok esküvőn és rendezvényen voltam jelen fotográfusként. Szeretem megörökíteni a megismételhetetlen pillanatokat és ezzel örömet szerezni. Feleségemmel 2017-ben házasodtunk össze és ettől kezdve minden esküvő fotózása egy érzelmi hullámvasút számomra. Az egész napot átélem veletek együtt. Minden fontos pillanatban ott vagyok amikor kell és fotózom, de közben tudom mikor kell a háttérbe bújva észrevétlenné válnom. A párokkal szeretek szinte baráti viszonyt kiépíteni, hogy a nagy napon gördülékenyen tudjunk együtt dolgozni. Eddigi tapasztalataimmal segítek az ötletelésben, a kreatív helyszín kiválasztásában és bármilyen felmerülő probléma megoldásában.

Az elmúlt évek technikai fejlődéséhez hozzá járult, hogy közel 6 évet tölthettem el az AdvesPhoto webáruház munkatársaként. Számtalan szakmai rendezvényen jártam kiállítóként és látogatóként is egyaránt. Az itt megszerzett tudásnak köszönhetően több PhotoWeekend workshopon voltam koordinátor. Budapesten megszereztem Fotográfus végzettségem. Elindítottam két saját tervezésű fotós weboldalam: www.szatlogabor.hu és www.portfoliofotozasbudapest.hu.  Segítettem és tanítottam a fiatal nebulókat a Fotóbetyár iskolában tanóra és workshopok keretein beül. 2019-ben elindítottam a saját fotós webáruházam, Fotófelszerelés.hu néven. És elértük a 2020-as esztendőt, amikor elindult a Páratlan Pillanat weboldal, mely csak az esküvői fotográfiával foglalkozik.

A fotós feladata az, hogy nyitva tartsa a fényképezőgépen a zárat akkor, amikor körülötte mindenki lehunyja a szemét.

Chris Greenhalgh

Párok visszajelzései

Ildi és Tamás

Gábornál jobb fotóst, nem is választhattunk volna! A kreatív fotózás, a ceremónia és a lagzi is gördülékenyen ment. Többször találkozott velünk esküvő elött, bármikor hívhattuk és mindig számíthattunk rá. Megnyugtató, ha életünk egyik legfontosabb napja profi Emberre van bízva! Azért írtam nagy betűvel, mert nem csak a szakmai tudását, felszerelését, munkáját, energiáját és minden figyelmét fordította ránk, hanem emberileg is hozzátett ahhoz, hogy esküvő előtt és aznap is jól érezzük magunkat. A képekről nem is beszélve. Pontosan, precízen hozta azt, amit vártunk. Csodás képeket kaptunk! Mondhatom ezt férjként és fotósként is! Becsülöm a munkáját és végtelenül hálásak vagyunk neki! Köszönjük, hogy megoszthattunk Vele ezt a csodás napot. Zárszóként annyit, hogy amikor felkerestük, teljesen ismeretlenek voltunk egymásnak. A fent irtak tekintetében ez méginkább becsületére váljék! Köszönjük!

Nóri és Peti

Gábor fotóival emlékeket kaptunk örökre. Nagyon kedves és rugalmas volt végig, profi képei tökéletesen visszaadták életünk egyik legszebb napjának hangulatát és érzéseit. Jó szívvel ajánljuk Gábort minden olyan párnak, aki nem akar kockáztatni az esküvői képekkel kapcsolatban, képei önmagáért beszélnek.

Dorcsi és Laci

Kedves Gábor! Nálad szuperebb fotóst nem találhattunk volna. A képek amiket készítettél tükrözik szerelmünk legfontosabb eseményeit. Felejthetetlen hangulat és utánozhatatlan pillanatok részesei voltunk. Bármikor bármilyen kérdéssel fordulhattunk hozzá. Jó szívvel ajánljuk! Alig várjuk a további közös élményeket.

Niki és Dénes

Gábor bár a fotósunk volt az esküvőnkön, de mintha ő is velünk ünnepelt és örült volna. A dédi mama sokáig emlegette milyen elegáns és udvarias volt! Mi pedig imádjuk a fotóit, főleg a spontán elkapott pillanatokat! Azóta Gábor az egész család fotósa lett! Köszönjük

Gyakran ismételt kérdések 

Hol vállalsz esküvői fotózást?

Az ország egész területén vállalok fotózást.

Budapesten a kiszállási díj ingyenes. Vidéki helyszínekre egységesen 100 ft/km.

*Szigetszentmiklósi kiindulási ponttal csak az odaútra számolva.

Mennyi idő amíg elkészülnek a fotók?

A fotózást követően 3-4 héten belül megküldöm számotokra az elkészült fotókat egy jelszóval titkosított webgalériába feltöltve. A fotókat egy külön erre a célra létrehozott linken keresztül érhetitek el. Akár a vendégekkel is könnyedén megoszthatjátok az elkészült képeket, csak a belépéshez szükséges adatokat kell továbbítani nekik. A galériát az esküvő időpontjától számítva 1 éven keresztül tudjátok elérni.

Személyesen is tudunk találkozni veled?

Természetesen, sőt a pároknak mindig javasolni szoktam, mert a kölcsönös szimpátia kulcsa a sikeres közös munkának. 

Külön napon szeretnénk a kreatív fotózást, van rá lehetőségünk?

Igen, van lehetőségetek külön napra kérni. Az esküvő napján legalább 1,5-2 órát szoktam javasolni, de a sűrű időbeosztás miatt nehéz jól megválasztani, hogy mikor is kerüljön rá sor. Sajnos az időjárás kiszímthatatlan, így a rossz idő esetén is megoldható a kreatív képek más napon történő elkészítése.

Legyen tökéletes az esküvőtök!

TERVEZZÜK MEG KÖZÖSEN A NAGY NAPOTOK!