fbpx

Ildi és Tomi

Esküvője

Gábornál jobb fotóst, nem is választhattunk volna! A kreatív fotózás, a ceremónia és a lagzi is gördülékenyen ment. Többször találkozott velünk esküvő elött, bármikor hívhattuk és mindig számíthattunk rá. Megnyugtató, ha életünk egyik legfontosabb napja profi Emberre van bízva! Azért írtam nagy betűvel, mert nem csak a szakmai tudását, felszerelését, munkáját, energiáját és minden figyelmét fordította ránk, hanem emberileg is hozzátett ahhoz, hogy esküvő előtt és aznap is jól érezzük magunkat. A képekről nem is beszélve. Pontosan, precízen hozta azt, amit vártunk. Csodás képeket kaptunk! Mondhatom ezt férjként és fotósként is! Becsülöm a munkáját és végtelenül hálásak vagyunk neki! Köszönjük, hogy megoszthattunk Vele ezt a csodás napot. Zárszóként annyit, hogy amikor felkerestük, teljesen ismeretlenek voltunk egymásnak. A fent írtak tekintetében ez még inkább becsületére váljék! Köszönjük!

Ildi és Tomi

Tamásék a felsőlajosi Idili Pihenőpark és Lovastanya rendezvényközpontban tartották az esküvőjüket. A helyszín egyszerűen csodálatos volt és a hatlmas kiterjedésének köszönhetően, rengeteg fotózási helyszínt kínált fel nekünk. Az esküvő előtt egyeztettünk minden apró részletet, így a nagy napon már minden az eltervezett menetrend szerint valósult meg. Tökéletes időjárást fogtunk ki és csak pár csepp eső esett.

Ildi és Tamás ajánlás útján, de ismeretlenül kerestek fel, hogy örökítsem meg számukra életük egyik legfontosabb napját. Örülök, hogy megismertem őket és részese lehettem örömüknek. Boldogsággal töltött el a képek válogatása a weboldalamra és bízom abban, hogy ők is elégedetten fogják vissza nézni az elkészült fotókat a jövőben.

Készülődés

First look

Szertartás előtt

Gratulációk

Csoportképek

Szeretnéd Te összeállítani az esküvői csomagod?

A Mozaik alkalmazásunkkal egyszerűen és gyorsan tudod személyre szabni a saját elképzeléseid.

Megtervezem a fotózást!

0$

Köszönöm, hamarosan felveszem veled a kapcsolatot a megadott elérhetőségeiden!

Események

Szertartások + csoportképek

Kreatív fotózás

Esti programok


0$

A folytatáshoz ki kell választanod egy elemet

Következő oldal

Esküvő helyszíne


0$

A folytatáshoz ki kell választanod egy elemet

Következő oldal

Rendelkezésre állási idő

Kérlek jelöld meg, hogy mikor kezdődik az esküvő és hány órán keresztül legyek veletek a nagy napon.

Amennyiben a készülődést is szeretnétek megörökíteni, kérlek jelöljétek meg azt kezdési időpontnak.


0$

A folytatáshoz ki kell választanod egy elemet

Következő oldal

Árajánlat kérés

Végösszeg:


Summary

LeírásInformációMennyiségÁr
Kedvezmény:
Végösszeg:

Kérem az árajánlatom

Nézd meg a többi Esküvői galériát is

Gyakran ismételt kérdések 

Hol vállalsz esküvői fotózást?

Az ország egész területén vállalok fotózást.

Budapesten a kiszállási díj ingyenes. Vidéki helyszínekre egységesen 100 ft/km.

*Szigetszentmiklósi kiindulási ponttal csak az odaútra számolva.

Mennyi idő amíg elkészülnek a fotók?

A fotózást követően 3-4 héten belül megküldöm számotokra az elkészült fotókat egy jelszóval titkosított webgalériába feltöltve. A fotókat egy külön erre a célra létrehozott linken keresztül érhetitek el. Akár a vendégekkel is könnyedén megoszthatjátok az elkészült képeket, csak a belépéshez szükséges adatokat kell továbbítani nekik. A galériát az esküvő időpontjától számítva 1 éven keresztül tudjátok elérni.

Személyesen is tudunk találkozni veled?

Természetesen, sőt a pároknak mindig javasolni szoktam, mert a kölcsönös szimpátia kulcsa a sikeres közös munkának. 

Külön napon szeretnénk a kreatív fotózást, van rá lehetőségünk?

Igen, van lehetőségetek külön napra kérni. Az esküvő napján legalább 1,5-2 órát szoktam javasolni, de a sűrű időbeosztás miatt nehéz jól megválasztani, hogy mikor is kerüljön rá sor. Sajnos az időjárás kiszímthatatlan, így a rossz idő esetén is megoldható a kreatív képek más napon történő elkészítése.

A Páratlan Pillanat weboldalon található képeket szerzői jogok védik, azok felhasználása engedélyköteles. A Páratlan Pillanat weboldalon elhelyezett képeket előzetes engedély nélkül tilos lementeni és kereskedelmi célra felhasználni. További információ: info@paratlanpillanat.hu