fbpx
Árak & Csomagok

Esküvői Árlista

esküvői, jegyes és páros fotózás
budapesten és vidéken

Esküvői csomagok 

Jegyes és párosfotózás

A csomagok tejesen testreszabhatóak 

Rendelkezésre állási idő

Előfordulhat, hogy a kiszemelt csomag tartalma tetszik, de több ideig szeretnétek, hogy veletek maradjak az esküvő napján. Természetesen van lehetőségetek bővíteni a csomagot, így minden megkezdett óra 25.000 Forinttal növeli a végső árat.

Kreatív fotózást nem szeretnénk kérni

Ilyen esetben egyedi árajánlatot küldök számotokra az általatok kiválasztott csomagra építve. Javaslom, hogy éljetek a kreatív fotózás lehetőségével, mert ezek a fotók tényleg csak rólatok fognak szólni.

Jegyesfotózást

Amennyiben a választott csomag nem tartalmazza a jegyesfotózást, van lehetőségetek külön kérni a csomag mellé. A jegyesfotózást az esküvő előtt pár héttel vagy hónappal időzítjük. Az itt készült képeket felhasználhatjátok akár dekorációként is a nagy napon. A jegyesfotózásnak nagy szerepe van abban is, hogy megszokjátok a kamera előtti mozgást, így az esküvőn már nem lesz ismeretlen a helyzet. Jegyesfotózásról itt találtok képeket.

Szeretnéd Te összeállítani az esküvői csomagod?

A Mozaik alkalmazásunkkal egyszerűen és gyorsan tudod személyre szabni a saját elképzeléseid.

Megtervezem a fotózást!

0$

Köszönöm, hamarosan felveszem veled a kapcsolatot a megadott elérhetőségeiden!

Események

Szertartások + csoportképek

Kreatív fotózás

Esti programok


0$

A folytatáshoz ki kell választanod egy elemet

Következő oldal

Esküvő helyszíne


0$

A folytatáshoz ki kell választanod egy elemet

Következő oldal

Rendelkezésre állási idő

Kérlek jelöld meg, hogy mikor kezdődik az esküvő és hány órán keresztül legyek veletek a nagy napon.

Amennyiben a készülődést is szeretnétek megörökíteni, kérlek jelöljétek meg azt kezdési időpontnak.


0$

A folytatáshoz ki kell választanod egy elemet

Következő oldal

Árajánlat kérés

Végösszeg:


Summary

LeírásInformációMennyiségÁr
Kedvezmény:
Végösszeg:

Kérem az árajánlatom

Gyakran ismételt kérdések

Hol vállalsz esküvői fotózást?

Az ország egész területén vállalok esküvői fotózást.

Amennyiben külföldi helyszínen lesz az esküvőtök, akkor előzetes egyeztetés után tudok választ adni, hogy milyen feltételekkel tudom elvállalni a fotózást.

Kiszállási díj

Budapesten a kiszállási díj ingyenes.

Vidéki* Esküvő és Jegyesfotózásoknál az alábbi díjszabás érvényes.

Kiszállási díj vidékre: 100 Ft / km

 *Szigetszentmiklósi kiindulási ponttal csak az odaútra számolva.

Személyesen is tudunk találkozni veled?

Természetesen, sőt a pároknak mindig javasolni szoktam, mert a kölcsönös szimpátia kulcsa a sikeres közös munkának. 

Hogyan tudunk veled kapcsolatba lépni?

Több lehetőséged is van rá, hogy fel vedd velem a kapcsolatot:

  • Kattints ezen az oldalon a kiválasztott csomag alatt lévő "árajánlatot kérek" gombra.
  • Keresd fel a menüben vagy kattints ide a kapcsolat oldal eléréséhez. Ezen az oldalon gyors üzenetet küldhetsz nekem.

 

Az alábbi elérhetőségeken is kerehetsz:

Telefon: +3630/534-8475

Email: info@paratlanpillanat.hu

Facebook: Páratlan Pillanat Facebook oldal

Instagram: Páratlan Pillanat instagram oldal

Hogyan véglegesítjük az árajánlatot?

Az általatok küldött megkeresést követően, felveszem veletek a kapcsolatot és elküldöm az árajánlatom. Amennyiben ez elnyerte tetszésetek és mindent rendben találtok, megbeszélünk egy közös találkozót. Általában a megbeszéléseket Budapestre szervezem, természetesen ezt előre egyeztetjük. Távolabbi vidéki párokkal szoktam Facebookon vagy Skypeon videó hívással beszélgetni.

A találkozókon minden kötelezettség nélkül tudjuk átbeszélni az esküvőtök részleteit. Tapasztalataimmal tudok segíteni a szervezésben is. Abban az esetben, ha a találkozó előtt minden adatot egyeztettünk, akár a szerződést is aláírhatjuk. Természetesen a szerződést előtte elküldöm nektek, hogy átolvashassátok.

Természetesen előfordulhat, hogy több fotóssal is szeretnétek beszélni mielőtt döntötök a végleges szolgáltatóról. Feltéve, hogy választásotok rám eset, egy újabb találkozón írjuk alá a szerződést.

Szerződést is kötünk a megállapodásról?

Természetesen a végleges döntést egy mindkét fél által aláírt szerződés követi. A szerződésben rögzítjük a pontos időpontot, helyszínt, választott csomagot és a kiegészítő szolgáltatásokat. A szerződés mindkét felet védi és egyben érdeke a megrendelőnek és a fotósnak is, hogy minden fontos információt rögzítsünk benne.

Az esküvő előtti időszakban is tartjuk a kapcsolatot?

IGEN! Természetesen tapasztalataimmal segítem a szervezést és a fotózással kapcsolatos teendőket. Minden esetben kereshettek elérhetőségeimen, és átbeszéljük az addigra felmerült kérdéseket.

Az esküvő előtti héten keresni foglak titeket, hogy egy utolsó visszajelzést kapjak az esetleges változásokról és a pontos időpontokról és helyszínekről.

Mennyi idő amíg elkészülnek a fotók?

A fotózást követően 3-4 héten belül megküldöm számotokra az elkészült fotókat egy jelszóval titkosított webgalériába feltöltve. A fotókat egy külön erre a célra létrehozott linken keresztül érhetitek el. Akár a vendégekkel is könnyedén megoszthatjátok az elkészült képeket, csak a belépéshez szükséges adatokat kell továbbítani nekik. A galériát az esküvő időpontjától számítva 1 éven keresztül tudjátok elérni.

Mikor érkezel az esküvő helyszínére?

A nagy napon 1 órával hamarabb érkezem az esküvői helyszínekre. Körbe járom az adott területeket, megnézem a legjobb helyeket a fotózásra. /Csoportképek, kreatív, stb./ 

Mennyi idő szükséges a kreatív fotózásra?

Tapasztalataim alapján a kreatív fotózásra minimum 1,5-2 óra szükséges. /+ A helyszínre való utazási idő/ Mindenképpen számoljatok rá, hogy az esküvő napján legrosszabb esetben előfordulhatnak akár 30-40 perces késések is. Ezeket általában a párok a fotós és videós kretívból próbálják meg elvenni, ami azt eredményezheti hogy a képeket sietve kell elkészíteni. Ami nem jó nektek és nem ideális a fotósnak és videósnak sem.

A kreatív fotózást akár ketté is választhatjuk és készíthetünk fotókat nappal és napnyugtakkor a vacsora előtt vagy után.

Kreatív fotózás helyszín?

Helyszínek mindenképpen olyat válasszatok, ami számotokra fontos. Például ott történt az első randi, csók vagy az eljegyzés. Amennyiben az esküvő napján a távolság miatt nem érhető el, akkor keresünk közösen egy megfelelő fotós helyszínt.

Kreatív időpont választás?

Időpontban érdemesebb a délutáni órákat választani. A déli órákban a nap magasan helyezkedik el, és nagyon erős árnyékokat képez az arcon és minden tereptárgyon. Nem beszélve arról, hogy a napon akár 40-45 fok is lehet a fotózás közben, ami a párt nagyon megviselheti az esküvői ruházata miatt. Abban az esetben ha mindenképpen ebben az időpont szeretnétek a fotózást, mert a szűkös napi beosztás miatt nincs lehetőség máskor, akkor érdemes árnyékos, fákkal szegélyezett kreatív helyszínt keresni. Ez lehet egy szép park, várrom vagy arborétum is.

Milyen felszereléssel érkezel a fotózásra?

Az esküvő fotózásra minden olyan felszerelést magammal viszek, amivel a legjobb fotókat készíthetem rólatok. Fényképezőgépből és fontosabb kiegészítőlből minimum két darab van a táskámban, hogy az esetleges meghibásodás se zavarhassa meg az esküvőtök dokumentációját. Természetesen magammal viszem a különböző fényforrásaim, ezekhez való fényformálókat és további kreatív kiegészítők. Fényképezőgépből Nikon rendszert használok.

IGEN!

Rólam mondták

"Gábornál jobb fotóst, nem is választhattunk volna! A kreatív fotózás, a ceremónia és a lagzi is gördülékenyen ment. Többször találkozott velünk esküvő elött, bármikor hívhattuk és mindig számíthattunk rá."

Ildi és Tamás

Gábor fotóival emlékeket kaptunk örökre. Nagyon kedves és rugalmas volt végig, profi képei tökéletesen visszaadták életünk egyik legszebb napjának hangulatát és érzéseit. Jó szívvel ajánljuk Gábort minden olyan párnak, aki nem akar kockáztatni az esküvői képekkel kapcsolatban, képei önmagáért beszélnek.

Nóri és Peti

Kedves Gábor! Nálad szuperebb fotóst nem találhattunk volna. A képek amiket készítettél tükrözik szerelmünk legfontosabb eseményeit. Felejthetetlen hangulat és utánozhatatlan pillanatok részesei voltunk. Bármikor bármilyen kérdéssel fordulhattunk hozzá. Jó szívvel ajánljuk! Alig várjuk a további közös élményeket.

Dorcsi és Laci