fbpx

Kreatív és Jegyes fotózások

Triviális ötleteket osztok meg ebben a bejegyzésben veletek, de általában a párok nagy többsége a szervezés közben nem gondol ezekre az apró dolgokra. Ebből kifolyólag úgy gondoltam, hogy leírom nektek az ezzel kapcsolatos észrevételeim vagy tapasztalataim.

Az első és legfontosabb, hogy az esküvőt megelőző éjszakán aludjatok minimum 8 órát. Ez a javaslat vonatkozik a jegyes fotózásokra is. Tudom, hogy az izgalom nem társatok ebben, de muszáj, hogy bírjátok a másnapot. A karikás szemek nem túl előnyösek a képeken, még akkor sem, ha a smink vagy a photoshop csodákra képes. laughing

Bőséges reggelivel kezdjétek a napot, üres gyomorral semmiképp ne induljatok el a fotózásra. Nálam általában van müzli szelett vagy csoki a fotózások alatt, hogy ne essünk kétségbe, ha valakire rátörne a farkas éhség az arborétum közepén. Megtörtént eset! laughing A kreatív képek elkészítése sokszor több órás folyamat, kell az energia. 

Inspirálódjatok! Keressetek az interneten olyan fotókat, amik tetszenek és szívesen látnátok hasonlót magatokról is. Ezt bármikor átküldhetitek e-mailben vagy akár magatokkal is hozhatjátok a fotózásra. Az elképzeléseitekről minden esetben kérdezni foglak titeket, mert nem mindenkinek tetszik ugyanaz a beállítás vagy helyszín. A legfontosabb hogy az elkészült képek nektek tetszenek és jól érezzétek magatokat a fotózás alatt. A tapasztalatom az, hogy inkább a férfiak azok akiket feszélyez a kamera. Kiváló alkalom ennek leküzdésére a jegyes fotózás vagy egy feles pálinka. ☺

Készüljetek fel minden eshetőségre. Legyen nálatok sebtapasz, ha feltöri a cipő a lábatokat. Szerezzetek be cipőre húzható zsákot, ha az időjárás nem lenne kegyes és sár van vagy épp nagy a por az adott helyszínen, így megvédhetitek a cipőtöket a szennyeződésektől. Egy kis varrókészletet sem árt magatokkal hozni, ne legyen rá szükség, de jobb ha kéznél van. Sajnos volt már olyan alkalom, hogy a párt kisérő személy véletlenül rálépett a mennyasszony fátylára és annak egyik tartó gomja leszakadt. Pánikra nem volt ok, mert a kis dobozkában volt fehér cérna és ezt gyorsan orvosolni tudtuk a helyszínen, így a kreatív fotózás sem szakadt félbe.

Érkezzünk időben a helyszínekre. Egy kreatív fotózás időtartama minimum nettó 90-120 perc. A fotózási időn felül számoljuk az esetleges utazási időt. Ha ennél kevesebb jut a kreatív képek elkészítésére, akkor nem biztos, hogy minden elképzelést megtudunk valósítani. Az idő hiányában sietnünk kell, ami számotokra stresszes lehet. Tudom, hogy szoros a menetrend és ha a készülődésnél csúszás van, akkor borul minden, tehát ennek megfelelően tervezzétek meg az időpontokat. Az időpontok és más programok tervezésében, örömmel segítek nektek tapasztalataimmal, akár egy személyes találkozón is.

Kérdésetek merült fel, keressetek bizalommal a lentebb található üzenet küldő segítségével. Várom leveletek! wink

Küldj Üzenetet!

A "Küldés" gomb megnyomásával kijelentem, hogy az Adatkezelési szabályzat
tartalmát megismertem és tudomásul vettem.
* A csillaggal megjelölt mezők kitöltése kötelező!


Közösségi média

Elérhetőség

Gyakran ismételt kérdések 

Hol vállalsz esküvői fotózást?

Az ország egész területén vállalok fotózást.

Budapesten a kiszállási díj ingyenes. Vidéki helyszínekre egységesen 100 ft/km.

*Szigetszentmiklósi kiindulási ponttal csak az odaútra számolva.

Mennyi idő amíg elkészülnek a fotók?

A fotózást követően 3-4 héten belül megküldöm számotokra az elkészült fotókat egy jelszóval titkosított webgalériába feltöltve. A fotókat egy külön erre a célra létrehozott linken keresztül érhetitek el. Akár a vendégekkel is könnyedén megoszthatjátok az elkészült képeket, csak a belépéshez szükséges adatokat kell továbbítani nekik. A galériát az esküvő időpontjától számítva 1 éven keresztül tudjátok elérni.

Személyesen is tudunk találkozni veled?

Természetesen, sőt a pároknak mindig javasolni szoktam, mert a kölcsönös szimpátia kulcsa a sikeres közös munkának. 

Külön napon szeretnénk a kreatív fotózást, van rá lehetőségünk?

Igen, van lehetőségetek külön napra kérni. Az esküvő napján legalább 1,5-2 órát szoktam javasolni, de a sűrű időbeosztás miatt nehéz jól megválasztani, hogy mikor is kerüljön rá sor. Sajnos az időjárás kiszímthatatlan, így a rossz idő esetén is megoldható a kreatív képek más napon történő elkészítése.